Bachovo cvetno zdravljenje |
Odgovori
|
Stran <12 |
| Avtor | |
raco
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Poišči sporočila uporabnika
Dodaj na seznam prijateljev
Pripravnik
Pridružil: 02 Feb 2010 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 8 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Maj 2010 ob 17:23 |
|
[/QUOTE] Pozdravljen, Raco in dobrodošel na forumu.
Vesel sem odzivov. Izkušnje iz prve roke so najboljši nasvet in tudi najboljša reklama.
Zanima me kako bodo esence pri meni delovale...bomo videli...
|
|
![]() |
|
Amedea
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Obišči domačo stran uporabnika
Administrator
Pridružil: 23 Dec 2009 Lokacija: Kras Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 279 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Maj 2010 ob 22:16 |
Bom vesela vsakega tvojega komentarja in izkušnje.
|
|
|
Klik na: Bachove cvetne esence Moje slike
|
|
![]() |
|
raco
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Pripravnik
Pridružil: 02 Feb 2010 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 8 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 09 Avg 2010 ob 11:45 |
|
Pri Amedei sem pred časom naročil svojo prvo flaško bachovih esenc. Kapljice sem konzumiral redno; celotno flaško sem porabil v 2,5 tedna.
Ne morem govoriti o dramatičnih izkušnjah ali kaj izrednega, ugotovil pa sem, da sem postal nekoliko manj tog. Za kakšne večje spremembe, bi pa verjetno potreboval nadaljno uporabo esenc. lp, ![]() |
|
![]() |
|
Amedea
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Obišči domačo stran uporabnika
Administrator
Pridružil: 23 Dec 2009 Lokacija: Kras Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 279 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 09 Avg 2010 ob 13:35 |
|
..
Pozdravljen in hvala za povratne informacije.
Glede dramatičnih izkušenj in sprememb: kot vidim v praksi, se take večje spremembe bolj vidijo pri ljudeh, ki so imeli tudi "dramatične" težave. Prej torej pride do spremembe tam, kjer je težava nastala pred kratkim (mogoče kakšna travma, žalost.. itd), več časa pa potrebujemo, da v sebi s pomočjo esenc predelamo stanja, ki so se v nas oblikovala že nekaj let (in se seveda tudi utrdila).
Glede na to, da opisuješ npr. togost, je tudi to stanje, ki traja verjetno že dlje časa in v takem primeru po porabljeni steklenički svetujem, da se gre še enkrat skozi opise in pogleda, če je morda prišlo na dan še kakšno drugo čustvo, ki prej ni bilo tako izrazito.
Seveda se lahko ponovi tudi enaka sestava, kot je bila v prvi steklenički - vsekakor pa si ti tisti, ki boš najbolj opazil v sebi večji notranji mir - ta občutek miru pa je prvi znak, da se je začelo samozdravljenje. Tudi v homeopatiji se zdravljenje začne od znotraj navzven, torej stvari prej začutimo, kot pa vidimo neke velike spremembe - so samo nežne spremembe, ki jih skorajda ne opazimo, če nanje nismo pozorni.
Lp, Mojca
|
|
|
Klik na: Bachove cvetne esence Moje slike
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stran <12 |
| Pojdi na forum | Dovoljenja ![]() Ne moreš odpiraš/-ti novih tem v tem forumu Ne moreš odgovarjaš/-ti na teme v tem forumu Ne moreš izbrišeš/-ati svojih sporočil v tem forumu Ne moreš urejaš/-ti svojih sporočil v tem forumu Ne moreš ustvariš/-jati anket v tem forumu Ne moreš oddaš/-ti glas/-u v anketi v tem forumu |