KONTAKT NOVICE O MENI SPLETNA KNJIGARNA FORUM
Domov Domov > Bioterapija, radiestezija in kristali > Bachove cvetne esence
  Nove objave Nove objave
  Pomoč Pomoč  Išči po forumu   Registriraj se Registriraj se  Prijava Prijava

Bachovo cvetno zdravljenje

Odgovori Odgovori Stran  <12
Avtor
Sporočilo
raco Prikaži padajoči seznam
Pripravnik
Pripravnik

Pridružil: 02 Feb 2010
Status prisotnosti: Odsoten
Sporočila: 8
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram raco Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 11 Maj 2010 ob 17:23

[/QUOTE]

Pozdravljen, Raco in dobrodošel na forumu. Smile

[/QUOTE]
Hvala, Mojca. Vas bolj ali manj spremljam že od nastanka foruma.

Vesel sem odzivov. Izkušnje iz prve roke so najboljši nasvet in tudi najboljša reklama.
Zanima me kako bodo esence pri meni delovale...bomo videli...

Na vrh
Amedea Prikaži padajoči seznam
Administrator
Administrator

Pridružil: 23 Dec 2009
Sporočila: 279
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 11 Maj 2010 ob 22:16
Prvotno objavil raco

Zanima me kako bodo esence pri meni delovale...bomo videli...  

Bom vesela vsakega tvojega komentarja in izkušnje. Smile

Na vrh
raco Prikaži padajoči seznam
Pripravnik
Pripravnik

Pridružil: 02 Feb 2010
Sporočila: 8
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram raco Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 09 Avg 2010 ob 11:45
Pri Amedei sem pred časom naročil svojo prvo flaško bachovih esenc. Kapljice sem konzumiral redno; celotno flaško sem porabil v 2,5 tedna.
Ne morem govoriti o dramatičnih izkušnjah ali kaj izrednega, ugotovil pa sem, da sem postal nekoliko manj tog.
Za kakšne večje spremembe, bi pa verjetno potreboval nadaljno uporabo esenc.

lp, Smile
Na vrh
Amedea Prikaži padajoči seznam
Administrator
Administrator

Pridružil: 23 Dec 2009
Sporočila: 279
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 09 Avg 2010 ob 13:35
..

Pozdravljen in hvala za povratne informacije. Smile

Glede dramatičnih izkušenj in sprememb: kot vidim v praksi, se take večje spremembe bolj vidijo pri ljudeh, ki so imeli tudi "dramatične" težave. Prej torej pride do spremembe tam, kjer je težava nastala pred kratkim (mogoče kakšna travma, žalost.. itd), več časa pa potrebujemo, da v sebi s pomočjo esenc predelamo stanja, ki so se v nas oblikovala že nekaj let (in se seveda tudi utrdila).

Glede na to, da opisuješ npr. togost, je tudi to stanje, ki traja verjetno že dlje časa in v takem primeru po porabljeni steklenički svetujem, da se gre še enkrat skozi opise in pogleda, če je morda prišlo na dan še kakšno drugo čustvo, ki prej ni bilo tako izrazito.

Seveda se lahko ponovi tudi enaka sestava, kot je bila v prvi steklenički - vsekakor pa si ti tisti, ki boš najbolj opazil v sebi večji notranji mir - ta občutek miru pa je prvi znak, da se je začelo samozdravljenje. Tudi v homeopatiji se zdravljenje začne od znotraj navzven, torej stvari prej začutimo, kot pa vidimo neke velike spremembe - so samo nežne spremembe, ki jih skorajda ne opazimo, če nanje nismo pozorni.

Lp, Mojca
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  <12

Pojdi na forum Dovoljenja Prikaži padajoči seznam

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz