Knjige - podarim/prodam/potrebujem ... |
Odgovori
|
Stran 123 4> |
| Avtor | |||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Poišči sporočila uporabnika
Dodaj na seznam prijateljev
Moderator
Pridružil: 24 Dec 2009 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 957 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Naslov: Knjige - podarim/prodam/potrebujem ...Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 07:42 |
||
|
Tamle v temi o kristalih sem videl, da Avatar ponuja zainteresiranim eno skripto o kristalih. Zato odpiram temo, v kateri lahko ponudimo zainteresiranim knjige, ki jih ne potrebujemo več (prodam, podarim) oziroma povprašujemo po knjigah, ki nas zanimajo. Sam imam cel kup knjig viška, ki jih podarim na način, ki mi ne naredi stroškov. Del spiska* teh knjig prilimam gor še danes (jih je res veliko).
lalala |
|||
![]() |
|||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Moderator
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 09:27 |
||
|
Prvi del spiska knjig, ki jih podarim:
-Kurt Vonnegut:Jetniški tič -Joseph Murphy: Kako (do)biti ono što želite -Levi: Blagovest človeštvu za vodnarjebo dobo -Maya Angelou:Nove poti -Lou Paget: Popoln ljubimec -Dušan Doblanovič: Hoja po žerjavici -James Redfield: Celestinska prerokba -Anton Komat: Nespametni bodo žejni -Uroš Blažko: Pot v večno poletje (motoristični potopis) -Zhuang Zhi: Klaik Dežele južne rože -Več avtorjev: Biološki sistemi -E.M. Rmarque: Na zahodu nič novega -Edgar Cayce: O sanjah, meditaciji, barvah, kamnih -Ivica&Braco: Buđenje -Rade Sibila: Maharishijeva transcendentalna meditacija -Lobsang Rampa: Tetje oko -Univerzalno življenje: Spoznaj se in se zdravi sam z močjo duha -Hudičev slovarček -Mende Nazer: Sužnja -Zdenka A.: Astrološki slovar -Naca jJermanj: Numerologija |
|||
![]() |
|||
zlati rez
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Odvisnik
Pridružil: 18 Jan 2010 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 409 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 10:14 |
||
|
Tadej, bravo...
....jest se grebem za naslednje knjige....hahahaha....greb...greb....greb....1.Kurt Vonnegut - Jetniski tič, pisatelja sicer poznam, ampka mi je tole cist neznano... 2.Levi Blagovest - clovestvu za vodnarjevo dobo 3.Lou Paget - popolni ljubimec........hahaha....tuki me pa zanima...kere tehnike si studiru....hahahaha.... Se mi zdi, da imate solo ta vikend, pa bi blo kul, ce jih prneses s seboj.....jest bom pa ze kaksno frendico najdla....hahaha, da jih dvigne..... Kva nej recem, hvala.....pa, k se srecava.....pac greva...na pijaco....o.k....lohk tud kej pojest..... ![]() |
|||
|
zavestno srat...zavestno kozlat...zavestno dihat...
|
|||
![]() |
|||
ANA
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Odvisnik
Pridružil: 04 Jan 2010 Lokacija: ljubljana Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 281 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 10:22 |
||
|
-Več avtorjev: Biološki sistemi
-Edgar Cayce: O sanjah, meditaciji, barvah, kamnih -Rade Sibila: Maharishijeva transcendentalna meditacija -Lobsang Rampa: Tetje oko -Univerzalno življenje: Spoznaj se in se zdravi sam z močjo duha Kako pa to misliš izvest? Boš lahko pošiljal po pošti ali se dobiva ko boš spet v Ljubljani? Uuuu super, knjigiceeeee ![]() lp, |
|||
|
live your life to be free
|
|||
![]() |
|||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Moderator
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 10:23 |
||
Dobiš. Se bojim, da je Popolni ljubimec roman - res ne vem, saj je nisem niti odprl. Nekoč sem jo dobil v tiskarni, ko so jo ravno natisnili.
Ja zdej s' me pa mal zmedla. Sem bil prepričan, da vem kdo si in če je tako, ta vikend predavam tvoji hčeri. A je torej izpadlo, da ne vem kdo si?
Pojest? A maš v mislih tripe? ![]() |
|||
![]() |
|||
zlati rez
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Odvisnik
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 10:33 |
||
|
hahahahaha.....bil je tako prikupno zmeden....hahahaha.......valjda hcerki.....sam je pa tamala tud moja ta boljs frendica.....tk, da.....
Zdej, ce je Poplni ljubimec roman, tud oredu...hahahaha....mogoce bo padla vseeno kaksna tehnika...pa iz romana......you never know....hahahah Kar se pa tice tripov....tud lohk....hahahaha, ....zna bit zanimiv.......hahahaha...... |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Odvisnik
Pridružil: 24 Dec 2009 Lokacija: Piran Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 484 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 11:02 |
||
|
Knjiga-skripta...Čudoviti svet kristalov, je odana!
Podarim pa še ABRAHAMA...Zakon privlačnosti in Moč čustev...je tudi Abraham... Moram še pogledat kaj vse še imam za dat... |
|||
|
Born to be TRANSURFER...I'm simply the best
|
|||
![]() |
|||
klemen11
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Uporabnik
Pridružil: 08 Jan 2010 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 119 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 13:10 |
||
|
se priporočam za:
-James Redfield: Celestinska prerokba
lp
|
|||
![]() |
|||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Moderator
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 17:24 |
||
Velja. ![]() |
|||
![]() |
|||
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Odvisnik
Pridružil: 24 Dec 2009 Lokacija: Piran Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 484 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 18:22 |
||
|
ANA...poslal sem ti knjigo Čudovit svet kristalov...zraven sem ti dal še eno knjigo o kristalih, tako, da boš zdaj dobila dve knjigi...Priložil sem ti še eno lepo kristalno presenečenje...upam, da ti bo lepo služil...Določene stvari mi ležijo v škatlah in ji ne uporabljam...bodo pa tebi v korist
...Kuverta je velika in upam, da bo kdo doma, da jo prevzame...je pa vse OK
Če Bog da, se kdaj srečava in nazdravima
Drugač pa imam kar nekaj knjig na zalogi, ker pa ste večinoma vsi v LJ-okolica...je to pošiljanje po pošti...mučkarija...tako da, če kdo rabi kaj res za sebe naj napiše...bom pogledal če mam to knjigo na razpolago...pa se bomo nekako probali zmenit. |
|||
|
Born to be TRANSURFER...I'm simply the best
|
|||
![]() |
|||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Moderator
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 18:35 |
||
A, sorči, te prej nisem opazil. Zmenjeno, vse dobiš. V soboto in nedeljo predavam na O.Š. Lj- Polje. Lahko prideš ponje? Drugač se bova pa že nekak zmenla. Hm, vidim, da je čas, da lansiram nov seznam knjig. ![]() |
|||
![]() |
|||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Moderator
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 21:12 |
||
|
Preden napišem drugi del spiska knjig, ki jih podarim, naj omenim še, kaj pa si sam želim - Revijo Nexus številka 5 (edina številka, ki me:
mi od Nexusa manjka) Torej, podarim še naslednje knjige: -R. Schiller: Sveta Hildegarda zdravi -J. Lorber: Zemlja in Luna -Sveta Hildegarda: O zdravem prehranjevanju -H. Lindemann: Antistres program -R. Genon: Velika triada -J. Johnson: Pot mojstrov -N. Darman: Blaženost bivanja -K. Kingston: Ustvarjanje svetega prostora -M. Pogačnik: Zemeljske sprememe in človekoba preobrazba -W. Bloom: Duhovni prazniki -M. Pogačnik: Ljubljanski trikotnik -A. Komat: Pesticidi ubijalci življenja -D. Stain: Celostni reiki -Čebelarski terminološki slovar -D. Ogrinc: Rdeča vrtnica in beli cvet -F.S.Shinn: Igra življenja in kako jo igrati -H. Ajzenk, K. Sardžent: Objasniti neobjašnjeno -K. Bachler: Izkušnje z bajanico -K. Bachler: Dobro mesto -Žak La Maja: Medicina stanovanja -P.M.Rak: Radiestezija -Slavinski: Talismanska magija -M. Maltz: Psihokibernetika N.D. Benedict: Paralelni svet -P. Kapš: Mleko za zdravje -J. Bajt: Boj za lastno zdravje -D&J Parker: Pogled v prihodnost -H. Nell: Moške stvari, ženske stvari -Sitar, Čad: Jurij Vega -Več avtorjev: Ekologija, ekonomija, entropija -W. Nloom: Meditacija v svetu, ki se spreminja -D. Globočnik: Vodiški čudeži -Več avtorjev: Muharjenje -A. Nadrah: Živite v ljubezni -A. Nadrah: Kristus živi -A. Nadrah: Luč v temi -A. Nadrah: Molite takole |
|||
![]() |
|||
ar3ka
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Pripravnik
Pridružil: 15 Jan 2010 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 40 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 21:20 |
||
|
Tadej, jst bi tud mal grab, grab
![]() D. Stein: Celostni reiki, J. Lorber: Zemlja in Luna, M. Pogačnik: Ljubljanski trikotnik. Hvala ![]() |
|||
![]() |
|||
zlati rez
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Odvisnik
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 21:23 |
||
|
Greb.....greb....greb...naslednje...
Slavinski - Talismanska magija Obe od Pogacnika W.Bloom - Duhovni prazniki D. Ogrinc - rdeca vrtnica, beli cvet ......ta ima tko lep naslov..... hmmmmm......midva se bova tko al pa drgac....ze se....zmenila...al pjaca...al...pa se kej zraven...sploh ni vazen....pa cajt tud ne.....mam se ziher petdeset let cajta....hahaha...pa kuker ti zgledas...tud novs se prov kmal reku pa pa pa tk, da danke...finke.....pa vse tele zadeve zraven....pa plis dej tamali v soli tele knjige....pa se eno Celostno biterapijo za mojo frendico, to pa seveda placam..... ![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
ar3ka
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Pripravnik
Pridružil: 15 Jan 2010 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 40 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 21:40 |
||
|
Ehm.. mi hudič ne da mira...
Bi še K. Kingston: Ustvarjanje svetega prostora in A. Komat: Pesticidi ubijalci življenja. Tadej te pokličem, pa se bova zmenila. Hvala še enkrat ![]() |
|||
![]() |
|||
BAD-BOY
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Uporabnik
Pridružil: 23 Dec 2009 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 99 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 22:40 |
||
|
Jaz bi te pa za tele knjige prosil Tadej. 1. J. Johnson: Pot mojstrov 2. F.S.Shinn: Igra življenja in kako jo igrati 3. N.D. Benedict: Paralelni svet (če je v slovenščini) 4. N. Darman: Blaženost bivanja |
|||
![]() |
|||
BAD-BOY
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Uporabnik
Pridružil: 23 Dec 2009 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 99 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 23:07 |
||
|
AVATAR tisti 2 knjigi od Abraham-ov mene zanimata. Sem iz Lj tako, da če bi se ti dal delat mučkarije in poslat po pošti bi bil vesel.
Pač če ti ni odveč, da tako pošlješ, da jaz plačam.
|
|||
![]() |
|||
Lilly
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Pripravnik
Pridružil: 06 Feb 2010 Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 15 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Mar 2010 ob 00:27 |
||
Pravi e-Ciproš...
![]() |
|||
![]() |
|||
ANA
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Odvisnik
Pridružil: 04 Jan 2010 Lokacija: ljubljana Status prisotnosti: Odsoten Sporočila: 281 |
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Mar 2010 ob 09:18 |
||
|
Še tele bi prosim lepo:
-D. Stain: Celostni reiki -Slavinski: Talismanska magija -W. Nloom: Meditacija v svetu, ki se spreminja -J. Lorber: Zemlja in Luna -W. Bloom: Duhovni prazniki Tadej, žal nas ta vikend ni v Ljubljani. Se bova mogla kako drugače zmenit. Saj se ne mudi (vsaj meni ne ). Ko boš 1x v Lj med tednom, se bova lažje dogovorila.![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
ANA
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Odvisnik
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Mar 2010 ob 09:22 |
||
AVATAR, prijetno si me presenetil.Ful hvala. ![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Moderator
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Mar 2010 ob 09:29 |
||
Dobiš. |
|||
![]() |
|||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Moderator
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Mar 2010 ob 09:29 |
||
Velja. |
|||
![]() |
|||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Moderator
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Mar 2010 ob 09:30 |
||
Prvi dve in četrto dobiš, treta pa je v srbščini in je ne dobiš (lalala). |
|||
![]() |
|||
ANA
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Odvisnik
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Mar 2010 ob 09:33 |
||
|
Ahhh vidim, da sem bila za nekatere knjige že prepozna...nič hudega...saj jih imam zaenkrat dovolj. Me pa zanima če kdo odda katerokoli knjigo od Carlosa Castanede...
Hvala ![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
tadej pretner
Profili uporabnikov
Pošlji zasebno sporočilo
Moderator
Možnosti sporočila
Citiram Odgovori
Objavljeno: 11 Mar 2010 ob 09:48 |
||
Večino tehle knjig si zamudila. Ar3ka te je prehitela pri reikiju ter Zemlji in Luni, Zlata rezina pa pri Talismanski magiji in Duhovnih praznikih. Če se ne motim, je frej edino Meditacija v svetu, ki se spreminja. Nov spisek knjig, ki jih podarim: - d.P.Darmi: Tajni svjet magike -J. Heller: Kavelj 22 (1. in 2. knjiga) -M. Shelley: Frankenstein -MacGregor-Mathers: Knjiga svete magije Abra-Melina maga -Kojc: Učbenik življenja -Komac: Napoved verjetnosti pojavljanja plazov (si morte misl't, kake vse pizdarije sem včasih bral) -K.G.Jung_Dinamika nesvesnog -J. Strnad: Zgodbe iz fizike -D. Quinn: Zgodba o B-ju _Več avtorjev: Zdravilne energijske točke v Pomurju -G. Gavez: Uporabne zanimivosti iz sveta kristalov -H. Hesse: Narcis in Zlatoust -N. Havens: Tradicija čarobnjaštva -Praktične meditacije (Poni press) -F. King: Enciklopedija magičnega in mističnega -R. Stuhmer: Naravne zdravilne moči -Harrison&Kleiner: Moč kristalov -Sharamon&Baginski: Čudež iz grenivkinih pečk -R- Khoury: Zadnji templjar -E- Lopes: Ezoterično zdravljenje s kamni (1. in 2. knjiga) -Božič s sestro Vendelino in mojstrom Goljatom-kuharska knjiga (bog ve, kako se je tale znašla pri meni) -D. Fortune: Problematika seksualne čistote u hermetizmu -De Angelis: Samozavest -Šri Aurobindo in Mati Mirra: Uganke tega sveta -Leconte: Hujšanje s kaloričnimi jedmi (njami ...) -Đ- Despot: Isceljivanje kristalima II -M. Bulatović: Peti prdst -Sudoku |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stran 123 4> |
| Pojdi na forum | Dovoljenja ![]() Ne moreš odpiraš/-ti novih tem v tem forumu Ne moreš odgovarjaš/-ti na teme v tem forumu Ne moreš izbrišeš/-ati svojih sporočil v tem forumu Ne moreš urejaš/-ti svojih sporočil v tem forumu Ne moreš ustvariš/-jati anket v tem forumu Ne moreš oddaš/-ti glas/-u v anketi v tem forumu |