KONTAKT NOVICE O MENI SPLETNA KNJIGARNA FORUM
Domov Domov > Bioterapija, radiestezija in kristali > Radiestezija
  Nove objave Nove objave
  Pomoč Pomoč  Išči po forumu   Registriraj se Registriraj se  Prijava Prijava

Svetlobno nihalo

Odgovori Odgovori
Avtor
Sporočilo
Odvisnik
Odvisnik

Pridružil: 24 Dec 2009
Status prisotnosti: Odsoten
Sporočila: 484
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram AVATAR Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Naslov: Svetlobno nihalo
    Objavljeno: 04 Mar 2010 ob 04:36
Malo sem brskal po prenovljeni strani Turnška...in človk je pravi izumitelj...Ustvaril je že tretjo generacijo Svetlobnega nihala...ki ima vstavljenih 70.000 različnih zdravilnih kod...imenuje pa ga zdaj svetlobno-magnetno nihalo...in je čist nove oblike.

Res ne vem od kot mu vse te ideje...ustvaril je veliko različnih izdelkov na področju radionike...človk je res faca
Born to be TRANSURFER...I'm simply the best
Na vrh
Odvisnik
Odvisnik

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram AVATAR Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 04 Mar 2010 ob 14:50
Ima kdo od vas svetlobno nihalo...dela z njim...me zanimajo vaše izkušnje ???
Na vrh
klemen11 Prikaži padajoči seznam
Uporabnik
Uporabnik

Pridružil: 08 Jan 2010
Sporočila: 119
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram klemen11 Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 05 Mar 2010 ob 08:19
zanimiva zadeva.... nisem pa zasledil kolk so cene take naprave... a kdo ve?
Na vrh
tadej pretner Prikaži padajoči seznam
Moderator
Moderator

Sporočila: 957
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram tadej pretner Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 05 Mar 2010 ob 09:47
Prvotno objavil klemen11

Svetlobna nihala prve generacije so v trgovini stala okoli 90 Evrov (22.000,00 Sit). Dvomim, da so novejša nihala pod 100 Eur, lahkjo pa Turnška pokličeš in ga vprašaš (041296940)
Na vrh
Uporabnik
Uporabnik

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram klemen11 Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 05 Mar 2010 ob 09:51
Prvotno objavil tadej pretner

Prvotno objavil klemen11

Svetlobna nihala prve generacije so v trgovini stala okoli 90 Evrov (22.000,00 Sit). Dvomim, da so novejša nihala pod 100 Eur, lahkjo pa Turnška pokličeš in ga vprašaš (041296940)
Kakšno je pa tvoje mnenje o teh izdelkih? Svetlobno nihalo, puščica, magnetne kartice..
Na vrh
Moderator
Moderator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram tadej pretner Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 05 Mar 2010 ob 10:06
Prvotno objavil klemen11

Kakšno je pa tvoje mnenje o teh izdelkih? Svetlobno nihalo, puščica, magnetne kartice..

Imel sem fazo, ko sem predvsem svetlobno naihalo, do neke mere pa tudi puščico uporabljal. Sedaaj uporabljam enostavnejša nihala in se raje zanesem na "barvo" energije, ki jo na čustveni ravni sam oblikujem. Glede svetlobnih nihal lahko besedo dve izmenjaš z Avatarjem - on z njim dela.
Če pa te slučajno zanima - imam še 2 kom svetlobnih nihal prve generacije po polovični ceni (45 Eur). Nekoč so mi ostali v eni knjigarni, kjer so prodajali tudi ta nihala dolžni za prodane knjige, pa sem potem za kompenzacijo dobil celga boga radiestezijske robe (svetlobna nihala, biotenzorje, L antene in kovinske bajalice).
Na vrh
Uporabnik
Uporabnik

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram klemen11 Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 05 Mar 2010 ob 14:53
Ok, upam da bo kdo (Avatar?) komentiral kako in za kaj se uporablja tako nihalo in kakšna je uporabna vrednost..
Na vrh
Odvisnik
Odvisnik

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram AVATAR Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 05 Mar 2010 ob 20:38
Svetlobno nihalo je po svoje faca.

Od navadnih-klasičnih nihal se razlikuje po tem, da niha čist po svoje...sledi programom, ki so bili vstavljeni v nihalo...Tako niha-se vrti...odvisno od namena uporabe...nekako samodejno zaznava ali gre za človeško telo-žival-hrano-tekočino-ali zgolj prostor.

Jaz imam prvo generacijo svetlobnega nihala, ki je bolj atletskega videza...ostali dve pa sta bolj debeluškasti...Jaz nihalo uporabljam bolj za vitaliziranje hrane in vode...pa tudi za sebe.

Na bivšem forumu sem opisal test z bolečim grlom ( sicer v temi Transurfinga, ki se je potem razvila v smeri, da je Ogorevčeva postala vidovita )...No, zvečer me je začelo boleti-skeleti grlo...in ker sem takrat ravno nabavil svetlobno nihalo...sem ga pač testiral...pred spanjem sem večkrat vitaliziral kozarec vode in ga spil...zraven tega pa še nihalo uporabil na sebi...ker ima nihalo v sebi več tisoč zdravilnih kod...je pač svoje delalo...zjutraj sem se zbudil povsem zdrav...Scenarij brez nihala bi bil...zjutraj vneto grlo...ponavadi je tako bilo.

Enkrat pozimi sem spodrsnil na ledeni plošči...sunkovito me je obrnilo v zraku in sem priletel na komolec desne roke...bolečina je bila tako močna, da sem v tistem trenutku dobesedno bil cel v zdajšnem trenutku...vse drugo je izginilo...pomislil sem, da sem si zlomil roko...No, roka je bila cela...vezi pa močno natolčene...in kost je nekako skoćila iz sklepa...komolec je bil ves plav od udarca...Jaz ne bi bil jaz...če ne bi to po šamansko zrihtal...poravnal sem sklep in preveril celo roko...nisem šel v bolniško...tudi k zdravniku ne...Uporabil sem masažo z oljem ( Miroljubni bojevnik ) in svetlobno nihalo...to dvoje je roko povsem pozdravilo...med tem ko se je roka regenerirala...sem roko namensko normalno
uporabljal kljub bolečini.

Mislim pa, da je pomemben tudi odnos do nihala...kot naprimer odnos človek-mineral...Nihalo deluje po svojih programih in energijah...mogoče se tudi nekako poveže z namenom moje zavesti...Je pa svetlobno nihalo priročno, ker deluje samodejno in ga lahko vsak uporablja...brez da bi se mučil z alfa stanjem in ostalimi zadevami.

Uredil AVATAR - 05 Mar 2010 ob 20:45
Na vrh
BAD-BOY Prikaži padajoči seznam
Uporabnik
Uporabnik

Pridružil: 23 Dec 2009
Sporočila: 99
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram BAD-BOY Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 05 Mar 2010 ob 21:25
Zanimivo ni kej. Smile Men se je pa zdel, da ti AVATAR nisi ravno pristaš nihal. Mislim, da si enkrat na Maat forumu napisal, da so nateg oz. nekaj v tem smislu. Mogoče sem pa takrat narobe razumel. 
Na vrh
Moderator
Moderator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram tadej pretner Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 06 Mar 2010 ob 00:26
Prvotno objavil BAD-BOY

Zanimivo ni kej. Smile Men se je pa zdel, da ti AVATAR nisi ravno pristaš nihal. Mislim, da si enkrat na Maat forumu napisal, da so nateg oz. nekaj v tem smislu. Mogoče sem pa takrat narobe razumel. 

Motiš se. Primer, kako si je z nihalom zrihtal vneto grlo, je Avatar opisal že na maat forumu.
Na vrh
BAD-BOY Prikaži padajoči seznam
Uporabnik
Uporabnik

Sporočila: 99
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram BAD-BOY Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 06 Mar 2010 ob 18:30

Motiš se. Primer, kako si je z nihalom zrihtal vneto grlo, je Avatar opisal že na maat forumu.

Ja mislim, da imaš prav. Sem že pozabil. Vem pa tudi, da je bila enkrat razprava o nečem (se več ne spomnim o čem) in je napisal, da je to novodobno nihalo oz. nekaj takega. Iz tega sem sklepal to. No mogoče sem pa vse pomešal in je govoril o nihalu iz transurfinga. 

Na vrh
Amedea Prikaži padajoči seznam
Administrator
Administrator

Sporočila: 279
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 08 Mar 2010 ob 13:26
..

Ker me to svetlobno nihalo resnično zanima, sem poklicala Turnška in izvedela, da jih trenutno nima na zalogi. Si ga bom pa zagotovo nabavila..
Na vrh
Moderator
Moderator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram tadej pretner Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 09 Mar 2010 ob 11:18
Prvotno objavil Amedea

..

Ker me to svetlobno nihalo resnično zanima, sem poklicala Turnška in izvedela, da jih trenutno nima na zalogi. Si ga bom pa zagotovo nabavila..

Še vedno imam eno svetlobno nihalo prve generacije po polovični ceni (45 Eur) - tko voli nek' izvoli.

LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 09 Mar 2010 ob 11:33
..

Kakšna pa je razlika med nihalom prve generacije in tem tanovim?

So novejša dosti bolj učinkovita ali pa ni kakšne velike razlike v delovanju?

..

Na vrh
Moderator
Moderator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram tadej pretner Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 09 Mar 2010 ob 11:38
Prvotno objavil Amedea

..

Kakšna pa je razlika med nihalom prve generacije in tem tanovim?

So novejša dosti bolj učinkovita ali pa ni kakšne velike razlike v delovanju?

Preveč me vprašaš, saj nihala niso več v mojem interesnem fokusu. Načeloma so nova nihala verjetno informirana v širšem spektru in so drugačne oblike. Turnšek ima svojo spletno stran, morda tam najdeš kaj več informacij o tem.
Na vrh
Administrator
Administrator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 09 Mar 2010 ob 11:42
Glede teh razlik menda tam ni nevemkaj informacij... pa saj veš, da te imam za vseznalca, zato sem vprašala.... Wink

Na vrh
Administrator
Administrator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 09 Mar 2010 ob 11:45

Ma veš kaj, če je dovolj dobro za Avatarja, bo tudi zame... LOL

Tadej, prosim prihrani mi ga, ti bom dala svoje podatke na mail - se bova zmenila za naslednji teden, ker me ne bo do konca tedna.
Na vrh
Odvisnik
Odvisnik

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram AVATAR Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 10 Mar 2010 ob 06:45
Prvotno objavil Amedea

Ma veš kaj, če je dovolj dobro za Avatarja, bo tudi zame...

That's my girl

Med prvo in drugo generacijo svetlobnega nihala, skorajda ni razlike...druga generacija je bolj debeluškasta...spremenil je obliko...Tretja generacija je tudi bolj debeluškasta-spet je spremenil obliko...ima pa verjetno večji spekter delovanja...torej več vstavljenih programov in zdravilnih kod...Je pa možno da je še v testni fazi.

Pri uporabi svetlobnega nihala...se miselno-čustveno ne osredotočaj na nihalo...pusti, da niha samodejno...tudi na cilj-namen se ne osredotočaj...ali na neka pričakovanja...Enostavno nihalo uporabi...da svoje naredi...lahko tudi ponoviš večkrat postopek...ni blema...samo ne obremenjuj se z rezultati...nihalo tako svoje naredi...kar pač zmore

Uredil AVATAR - 10 Mar 2010 ob 06:47
Na vrh
Administrator
Administrator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 14 Mar 2010 ob 10:38
Avatar, hvala ti za pojasnilo! Smile

Ta teden dobim nihalo in bom preizkusila nekaj stvari. Thumbs Up
Na vrh
Moderator
Moderator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram tadej pretner Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 14 Mar 2010 ob 21:20
Prvotno objavil Amedea

Ta teden dobim nihalo in bom preizkusila nekaj stvari. Thumbs Up

Po mojem ga 'uš dobila že v torek. Mi je zmanjkalo pisarniškega papirja in moram jutri v dolino ponj, ker mam neki za sprintat, tko d' bom usput še nihalo na pošto vrgel.
Na vrh
Administrator
Administrator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 15 Mar 2010 ob 09:56

tko d' bom usput še nihalo na pošto vrgel.
Big smile Hvala! 
Na vrh
Administrator
Administrator

Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 22 Mar 2010 ob 13:35
Alora.... glih mimogrede: kot rečeno, sem nekaj eksperimentirala in moja (osebna) ugotovitev za zdaj je, da če hkrati uporabljaš svetlobno nihalo in informirani kozarc (na istem principu), se človek počuti glih tako, kot bi se fajn najedel jabolk z "drevesa spoznanja". 

Na vrh
 Odgovori Odgovori

Pojdi na forum Dovoljenja Prikaži padajoči seznam

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz