KONTAKT NOVICE O MENI SPLETNA KNJIGARNA FORUM
Domov Domov > Pravila foruma > Aktualna obvestila glede foruma
  Nove objave Nove objave
  Pomoč Pomoč  Išči po forumu   Registriraj se Registriraj se  Prijava Prijava

Nedelovanje strani in foruma

Odgovori Odgovori
Avtor
Sporočilo
Daigu Prikaži padajoči seznam
Administrator
Administrator

Pridružil: 01 Jan 2007
Status prisotnosti: Odsoten
Sporočila: 37
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Daigu Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Naslov: Nedelovanje strani in foruma
    Objavljeno: 03 Mar 2010 ob 10:52
Najbrz se je v preteklih dneh marsikdo med vami vprašal, kaj se je zgodilo s Tadejevo stranjo.
V nedeljo zjutraj je prišlo do tehnične napake na strežniku pri gostitelju, kjer domujeta tako spletna stran, kakor tudi forum. Zaradi napake je bilo nedelujočih več strani. Žal je tako ostalo kar nekaj dni, kajti s pripravo novega streznika ter s povrnitvijo podatkov je kar nekaj dela. Tudi ko je domena spet delovala, je o tem, da se vedno ni vse v redu, pricala stran z opisom napake. Forum je pac aplikacija, ki za svoje delovanje potrebuje dodatno konfiguracijo in nastavitev pravic. In tu z nase strani ni bilo mogoce storiti nicesar. Tehnicno osebje pri gostitelju je po nekajdnevnem sitnarjenju zagotovilo vse potrebno, tako, da upam, da bo zdaj nekaj casa vse v redu (knock on wood).
Poglejte na vse skupaj z dobre strani; ostalo vam je nekaj vec casa za zgodnja spomladanska opravila, Cool.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpljenje.

Na vrh
Amedea Prikaži padajoči seznam
Administrator
Administrator

Pridružil: 23 Dec 2009
Sporočila: 279
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Amedea Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 03 Mar 2010 ob 11:10
Prvotno objavil Daigu

Poglejte na vse skupaj z dobre strani; ostalo vam je nekaj vec casa za zgodnja spomladanska opravila, Cool.

Ma samo, da vse skupaj spet funkcionira Clap - mi je pa všeč ta pozitiven pogled.  Thumbs Up
Na vrh
robi Prikaži padajoči seznam
Uporabnik
Uporabnik

Pridružil: 25 Feb 2010
Sporočila: 104
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram robi Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 03 Mar 2010 ob 12:03
meni pa je bilo všeč to, da sem namesto, da bi postavljal vprašanja
tu na forumu (ker ni delal) šel v knjigarno
in kupil Tadejeve knjige.

in spoznal ogroooomno čudovitih stvari.

tako da hvala Stvarstvu za nedelovanje foruma.
Na vrh
klemen11 Prikaži padajoči seznam
Uporabnik
Uporabnik

Pridružil: 08 Jan 2010
Sporočila: 119
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram klemen11 Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 03 Mar 2010 ob 12:40
Vidim da ste zgubili nekaj postov ko ste delali restore baze
Na vrh
klemen11 Prikaži padajoči seznam
Uporabnik
Uporabnik

Pridružil: 08 Jan 2010
Sporočila: 119
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram klemen11 Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 03 Mar 2010 ob 13:16
Prvotno objavil klemen11

zbrisali ste mi namreč temo Ž.M. Slavinski v Sloveniji, ravno ko sem hotel odgovorit Lilly.

Na vrh
pikica52 Prikaži padajoči seznam
Uporabnik
Uporabnik

Pridružil: 28 Dec 2009
Sporočila: 52
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram pikica52 Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 03 Mar 2010 ob 16:28
Prvotno objavil Amedea

Prvotno objavil Daigu

Ma samo, da vse skupaj spet funkcionira Clap - mi je pa všeč ta pozitiven pogled.  Thumbs Up

Clap
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami, tisoč in tisoč zvezd je med nami, naj gre po svetu rama ob rami - svetloba z nami. (Tone Pavček)
Na vrh
Lilly Prikaži padajoči seznam
Pripravnik
Pripravnik

Pridružil: 06 Feb 2010
Sporočila: 15
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram Lilly Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 03 Mar 2010 ob 19:18
Prvotno objavil klemen11

Prvotno objavil klemen11

zbrisali ste mi namreč temo Ž.M. Slavinski v Sloveniji, ravno ko sem hotel odgovorit Lilly.

Hecno, jaz sem pa ravno zdaj (po parih dneh) pokukala na forum, če si kaj odgovoril Smile
Na vrh
tadej pretner Prikaži padajoči seznam
Moderator
Moderator

Pridružil: 24 Dec 2009
Sporočila: 957
Možnosti sporočila Možnosti sporočila   Citiram tadej pretner Citiram  OdgovoriOdgovori Povezava do sporočila Objavljeno: 03 Mar 2010 ob 19:31
Prvotno objavil klemen11

Prvotno objavil klemen11

Dobro, da se ob teh. napaki, kakršna je na strežniku bila, ni izgubilo več postov/twm. Klemen 11, vidim, da se je spodaj v tejle temi oglasila tudi Lilly. Najboljš', da še enkrat odpreš temo, Slavinski je konecv koncev avtor, ki si posebno temo zasluži.
Na vrh
 Odgovori Odgovori

Pojdi na forum Dovoljenja Prikaži padajoči seznam

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz